MYWEBSPORT de vernieuwing


MYWEBSPORT open grenzen. Speel biljart echte wereld - van huis in real time. Profiteer van moderne technologie en topcoaches - duizenden mijlen afstand. Of neem deel aan toernooien met je vrienden over de hele wereld - en ervaar grote emotie. MYWEBSPORT biedt u de mogelijkheid om dit alles en nog veel meer. We zijn blij u te mogen verwelkomen op onze website! DOE MEE AAN DE GEMEENSCHAP EN SPEL WERELDWIJD.

Het idee;
Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen hartstochtelijk te biljarten. Binnen twee jaar had ik. Tegenstanders niet meer voldoende in de buurt Tot mijn spel te verbeteren ging ik regelmatig van Innsbruck naar Wenen, waar ik een passende opleiding partner. Om deze reden heb ik het begin van de 90-ies. Jaren Ik begon te maken over hoe ik het kon laten om te spelen met iemand of werk dat ver weg is van mij. Een optie zou zijn geweest om by-pass na het nemen van de personalia telefonisch of communiceren op een andere manier. Aangezien dit zou zeer omslachtig, zou het waarschijnlijk stok met een voorbeeld spel. Boven alles kun je niet naar elkaar kijken en niet echt met elkaar communiceren. Door de ontwikkeling van de technologie (internet, imaging, etc ...) is het nu mogelijk om biljart samen te spelen op afstand. In patenteren het was goed verzorgd dat het systeem van toepassing is op andere spellen en sporten is.

MYWEBSPORT was op 17 april 2008 heeft de Oostenrijkse octrooibureau onder de titel

"APPARAAT VOOR EEN OEFENING EN SPORT. GAME OVER TERRITORIALE APARTE game types "

account. In april 2009 heeft de PCT-aanvraag (wereldwijde bescherming).

De eerste mijlpaal was de voltooiing van het eerste prototype op 20 Maart 2009. De proeven waren succesvol en de beslissing tot de ontwikkeling van een gevallen productierijp model. Op 20 mei 2009 werd het eerste prototype voor het eerst gepresenteerd aan het publiek.

6 de huidige systemen zijn geïnstalleerd, twee in Wenen en een in Innsbruck in Hinterbrühl (NE), in Essen (Duitsland) en Stuttgart (Duitsland, oktober 2011). Verdere onderzoeken uit het buitenland worden verwerkt, werd de productie overgang naar serieproductie in maart 2011 voltooid.

Binnenkort zal er hopelijk toenemen in de MYWEBSPORT familie

"JOIN DE GEMEENSCHAP EN SPELEN WERELDWIJD"

______________________________________________________________________________________________

Biljart is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Daarom is het interessant om te beginnen met de ontwikkeling van MYWEBSPORT met biljart. Al meer dan 500 jaar heeft het spel ontwikkeld in een groot aantal landen op verschillende manieren., Australië en Canada is "snooker" op de voorgrond. In de VS, vooral het zwembad, maar ook carambole wordt gespeeld. In Europa vindt u alle biljart disciplines in verschillende vormen, bijvoorbeeld in Rusland vooral spelen "Pyramid" in Engeland wordt gespeeld snooker voorkeur, in Nederland is het meest Carambolbillard gespeeld en in sommige landen alle disciplines even gespeeld.

___________________________________________________

Voor meer info kijk op http://www.mywebsport.com/de/die-idee.html-0